Registracija

 

Prijava

 
Prijava
Ste pozabili geslo? Registriraj se
 
 

O nas

O nas

JNP d. o. o. za uporabnike ažurno spremlja področje javnih naročil, koncesij in javno-zasebnega partnerstva in jih informira na spletnem portalu JNP (www.jnp.si) z namenom strokovne podpore pri izvajanju postopkov javnega naročanja, koncesij in JZP.

Ekipa strokovnjakov JNP spremlja novosti in razvoj na navedenih področjih, zlasti odločitve, stališča in mnenja tako nacionalnih organov in institucij kakor tudi institucij EU ter drugih institucij po svetu. Odločitve, stališča in mnenja pred objavo strokovno pripravi, tako da izlušči njihovo bistvo in ga uporabnikom predstavi na način, da je v največji možni meri uporaben, s čimer uporabniku prihrani veliko časa pri iskanju rešitve na posamezno praktično/strokovno vprašanje.

Uporabnikom portala je omogočena medsebojna komunikacija prek posebne platforme "Izmenjevalnica izkušenj – IZI: skupaj do napredka", ki je sestavni del spletnega portala JNP. S tem se omogoča izmenjava izkušenj, znanja, idej in drugih pomembnih informacij. Spletni portal JNP tako sledi usmeritvi, da je napredek možen le s sodelovanjem vseh zainteresiranih deležnikov.

JNP d. o. o. nudi tudi strokovne storitve in podporo na področju javnega naročanja, koncesij in javno-zasebnih partnerstev.

 

 
 
 

Vizitka

 

Firma: JNP, javna naročila, svetovanje in izobraževanje, d. o. o.
Skrajšana firma: JNP d. o. o.
Naslov: Miklošičeva cesta 18, 1000 Ljubljana, Slovenija
Telefon: +386 1 300 00 61
Telefaks: + 386 1 300 00 65
E-Pošta: info@jnp.si
Web: www.jnp.si
Matična št.: 6810527000
Davčna št.: 31434436
TRR: IBAN SI56 6100 0001 0308 537 odprt pri Delavski hranilnici d. d. Ljubljana
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.